O Lume – aproape – Perfecta

        Am inceput sa lucrez la acest joc,  eset un joc MMO-RPG cu o poveste frumoasa, care se petrece intr-o lume a fanteziei. Serverul este gata, clientul este gata, acum ramane sa testam cat de multi putem juca pe o connecxiune RDS, fara sa fie LAG.

Pentru ca serverul este gazduit pe laptopul meu HP 530 Notebook, nu ma astept la foarte mari performante, asa ca pentru inceput doar harta principala va fi activata.

Ramanand ca celelalte harti cum ar fi catacombele si Gate of Delerium etc… sa le activam doar atunci cand este cazul, am observat ca fara jucatori pot deschide 4 harti secundare pa langa lumea principala.
Ca sa puteti juca pe serverul Magnetic Perfect World iata ce trebuie sa faceti :

Sa va inregistrati pe Magnetic Perfect World apoi sa va inregistrati un account pentru serverul jocului din meniul Game Registration , care poate fi gasit dupa ce va autentificati pe situl principal. Dupa ce v-ati inregistrat un account pe serverul jocului
puteti instala “Free Download Manager” , ca sa incepeti downloadarea clientului.
Va rog sa aveti rabdare, clientul ( jocul in sine este destul de mare are 3.3 GB ),  tocmai de asta va recomand sa-l descarcati cu un download manager care poate sa suspende si sa rezume descarcarea chiar daca din diferite motive descarcarea s-a intrerupt, astfel asigurandu-va ca descarcati fisierul intreg si nealterat. Dupa ce clientul s-a descarcat, puteti sa-l extrageti cu win-zip sau alt utilitar de dezarhivare.
Sa spunem ca aveti jocurile X:Games atunci dupa dezarhivare ar trebuie sa arate asa : X:GamesPerfectWorldRisingTide unde X este litera partitiei windows (C,D etc…);  Apoi folosind “windows explorer” deschideti Games, apoi PerfectWorldRisingTide, apoi element,  calea ar trebui sa arate asa : X:GamesPerfectWorldRisingTideelement; Acum gasiti fisierul executabil elementclient.exe si cu click dreapta alegeti “Send To Desktop” ca sa creati un shortcut pentru pornirea jocului.

Acum mai aveti putin, trebuie sa va asigurati ca serverul jocului este online, asta o puteti face pe situl principal White Dwarf Media in partea de jos a ecranului gasiti starea serverului care poate fi Server Is ONLINE sau Server Is OFFLINE.

Va autentificati iin client cu userul si parola, va creati un caracter si incepe jocul 🙂